Kultur & Kommunikation

Juni
2011

   

Orange Scene, Roskilde Festival
Foto: Klavs Bo Christensen/ Rockphoto/Roskilde Festival

Kultur&Kommunikation tilbereder Årets innovationsmenu på Roskilde Festival

Hvordan kan scenebelysning gøres energieffektiv? Kan Danmark blive stedet, hvor vi udvikler nye standarder for Live PA-lyd? Hvilke materialer kan i fremtiden bidrage til at den udendørs event bliver endnu bedre?

Sammen med Roskilde Festival og udviklingschef Esben Danielsen søger Flemming Madsen at besvare disse spørgsmål på 3 workshops på dette års festival. Workshoppene har deltagelse fra virksomheder, designere, forskere og eksperter fra videncentre. Workshoppene faciliteres for innovationsnetværkene Dansk Lys og Innovationsnetværket Dansk Lydteknologi.

Se Årets Innovationsmenu her

   
   

Socialfonden

KULKOM STÅR CENTRALT I ENDNU EN STOR FONDSANSØGNING

Skt. Hans aften trykkede Kirsten M. Danielsen på knappen og indsendte på vegne af TEC – Teknisk Erhvervsskole Center – og Professionshøjskolen Metropol en ansøgning til EU Socialfond og Region Hovedstaden på et nyt storstilet uddannelsesprojekt Erhvervsrettet Uddannelseseksperimentarium med en samlet økonomisk ramme på 60 millioner kr.

En partnerkreds af de største uddannelsesinstitutioner i regionen går i projektet sammen om at udfordre de eksisterende rammer for erhvervsuddannelsernes struktur og indhold og afprøver nye veje gennem et væld af eksperimenter og tværgående samarbejder. Projektet er nytænkende, visionært og modigt.

Kirsten bistod med koordinering af projektudviklingen og var den gennemgående kraft i udformningen af selve projektansøgningen. Det bliver afgjort i løbet af efteråret, hvorvidt ansøgningen imødekommes.

Skriv til Kirsten for yderligere information.

 
   

Kinesisk delegation på besøg

 

 

Kinesere på besøg - Kulkom faciliterer internationalisering

I uge 25 deltog 27 kinesiske repræsentanter fra det kinesiske Ministerium for Industri & Kommunikation, regional-regeringer samt - og ikke mindst - lydteknologiske virksomheder i et 5 dages langt besøg i Danmark.

KulKom tilrettelagde sammen med Udenrigsministeriet og Innovationscentret i Shanghai programmet på vegne af innovationsnetværket Dansk Lydteknologi. Delegationen besøgte blandt andet Brüel & Kjær, DPA Microphones, DTU, Alexandra Instituttet og Steinway Lyngdorf. GGEC, en af de største audiovirksomheder i Kina, kunne berette, at man vil oprette dansk F&U-afdeling i jylland (se artikel her).

KulKom intensiverer i øjeblikket sine internationale aktiviteter og har en række opgaver af global karakter.

Kontakt Flemming for yderligere info.

   
   

Om Kultur & Kommunikation
Kultur & Kommunikations nyhedsbrev med links til fordybelse udsendes max én gang om måneden. Denne gang udsendes det for at informere om nogle af de mange projekter, vi er involveret i, for dermed at informere og inspirere.

Vi håber, du vil synes om det, ellers kan du til hver en tid framelde det ved at klikke her.

De bedste hilsner

Kultur & Kommunikation

   
Læs mere om ovenstående og vores andre spændende nyheder på kulkom.dk

Har du fået dette nyhedsbrev ved en fejl, og ønsker du ikke at modtage det igen, beder vi dig tilkendegive det ved at klikke her.

Kultur & Kommunikation * Republikken * Vesterbrogade 24B, 2. Sal * 1620 København V *+45 26122630 *info@kulkom.dk