Kultur & Kommunikation
Marts 2010
   
Mathias Vejerslev Lyssektoren fÅr nyt netvÆrk
The city that dreamed itself, En by af lyd – Roskilde resonerer, og Helsing Øre + Øjne var blot nogle af de byrumsprojekter, der markerede starten på det regionale erhvervs-udviklings-, lærings- og oplevelsesprojekt LysLyd. Kultur & Kommunikation fulgte op med en kortlægning af lys- og lydsektorerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland, der bl.a. har givet anledning til etablering af et lysteknologisk netværk – vil du vide mere om dette, er du velkommen til at kontakte Flemming Madsen. Rapporten "Lys- og Lydsektorene i Region Hovedstaden og Region Sjælland" kan downloades her.
   
   

UndervisningsministerietHK Danmark

Dansk Erhverv

Innovationskraft i institutioner og virksomheder
Virksomheders og udannelsesinstitutioners innovationskraft skal styrkes ved hjælp af samarbejder på tværs! Det var formålet med den partnerskabsaftale Dansk Erhverv, HK Danmark og Undervisningsministeriet indgik i 2007. Kultur & Kommunikation stod for at opsamle de mange erfaringer, der blev gjort gennem forløbene, til brug i fremtidige samarbejder og partnerskaber. Læs hvad Bertel Haarder, Kim Simonsen og Poul-Erik Pedersen sagde om projektet på www.uvm.dk, download rapporten her eller kontakt Kirsten M. Danielsen, hvis du ønsker yderlige information om projektet.
   
   
Procesfacilitator

Bliv Procesfacilitator - vÆrktØjer for alle

Industrikulturens projektledelse bliver i det 21. århundrede afløst af procesledelse. Gennem levende, afvekslende og inddragende processer kan vi skabe ejerskab og lyst hos borgere, brugere og kunder. Kultur & Kommunikation er teamet op med procesdesigner Karin Dam Nordlund i udviklingen af dynamiske læringsforløb, der gør brug af strategisk og kreativ tænkning som grundlag for en række praktiske værktøjer, der hurtigt kan tilegnes og anvendes af alle. Samarbejdet har udmøntet sig i en række kursustilbud og en inspirerende håndbog - Procesfacilitator - der fortæller om den gode proces. Du kan læse mere og bestille bogen her.

   

Procesfacilitator

Procesfacilitator
 
   
Kirsten

Kirsten M. Danielsen, Partner

Flemming

Om Kultur & Kommunikation
Kultur & Kommunikations nyhedsbrev med links til fordybelse udsendes max én gang om måneden. Denne gang udsendes det for at informere om nogle af de mange projekter, vi er involveret i, for dermed at informere og inspirere.

Vi håber, du vil synes om det, ellers kan du til hver en tid framelde det ved at klikke her.


De bedste hilsner

Kultur & Kommunikation

Flemming Madsen, Partner
   

Læs mere om ovenstående og vores andre spændende nyheder på kulkom.dk

Kultur & Kommunikation * Republikken * Vesterbrogade 24B, 2. Sal * 1620 København V *+45 26122630 *info@kulkom.dk